19.11.2019

Blogivieraana Pirjo ja ovistopparit

Jotta Metsärinteen tontun blogi ei jäisi liian suppeaksi, vastaisuudessa toivotetaan tervetulleiksi myös blogivierailijat kädentaitoineen ja teksteineen. Vierailijat ilmestyvät blogiin keskiviikkoisin, jos ei Metsärinteen tonttu ole kiertämättömän esteen saartamana.

Ensimmäisenä vieraana on Pirjo Korhonen.


Lapsen pyynnöstä syntyivät veikeät ovistopparit



Keskimmäisestä ovistopparista, jonka sain lahjaksi, alkoi kahden omatekemäni ovistopparin tarina. Tuotetilaus tuli lapsenlapsieni taholta, jotka luulevat tai uskovat minun osaavan kaikkea (jopa korjaamaan rikkimenneen vauvojen pesualtaan).
Tyttärentytär päätti, että haluaa oman ovistopparin, "joka ei kyllä ovistopparina toimi". "Sillä leikitään vain joskus". Tein ensin tuon vaaleanpunaisen, mutta hän halusikin sitten vaaleansinisen. - Joten, ei kun uutta tekemään. 😃 

- Piirsin vapaalla kädellä kaavat, joista tulikin aika suuret. Kankaanpaloja minulla riittää. Pohjalla on kauranjyviä, joita nyt, "kuinka ollakaan?", löytyi kaapista.  Yläosassa on vanua, ja lankaakin löytyi lankalaatikosta. Sitten vain virkkaamaan masua ja silmiä. 
- Kaikenlaisia helmiä on pitänyt säästellä. Niitä hyödynnetään tällä kertaa pöllöjen neninä ja silminä, jotka ompelin lopuksi kiinni ristiin rastiin. Olisihan toki kuumaliimakin käynyt, mutta arvasin että niillä leikitään, joten halusin varmistaa että pysyvät kiinni.
- Oikeastaan kaikki on ommeltu kiinni varmuuden vuoksi.

Tässä lyhykäisyydessään näiden ovistopparien tarina. Ja tyttärentytär oli onnellinen ❤️

Pöllö-ovistoppareiden koko ja materiaalit:


Korkeus: 27 cm
Täyte: Vartalon alaosassa karuranjyviä ja yläosassa vanua.
Käsissä/siivissä ja jaloissa on hieman vanua.
Kangas: Materiaalista en osaa sanoa. Vartalon kangkas on hieman
paksumpaa. ihan ohut ei toimisi. Kädet ja jalat ovat ohuempaa kangasta.
Langat: Jämälankoja, joiden materriaalista en tiedä.


- Pirjo Korhonen -

Jos tykkäsit julkaisusta, 
jaathan sitä eteenpäin, kiitos.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi.