28.1.2020

Tasapainoiset ja kauniit kulmakarvat

Blogivieraana Jonsku

Muodikkaat kulmat ilman tuimaa ilmettä


Kaikki muoti-ilmiöt tuovat monenlaisia ylilyöntejä myös meikkaamisesssa. Takavuosina, ohuiden kulmakarvojen ollessa muodissa, nypittiin niitä sellaisella intensiteetillä, että osalla ne lopettivat kokonaan kasvamisensa nypityiltä alueilta.

Nykyään ovat muodissa paksut ja tuuheat kulmat, mikä tarkoittaa sitä, että heikkokasvuiset kulmakarvat joudutaan "piirtämään", jos halutaan seurata vallitsevaa tyyliä.

Jos kulmakarvat eivät ole tasapainoisessa suhteessa muihin kasvonpiirteisiin nähden, saattavat meikatut kulmat tehdä ilmeestä esim. vihaisen, tuiman, hämmästyneen tai koiranpentumaisesti anelevan. Puhutaan myös "Angry Birds - efektiktistä", joka syntyy tummentamalla ja kohottamalla liikaa kulmien alkupäätä, eli nenän puolella olevaa päätä.

– Kun kulmakarvojen alkupää sijoittuu enimmäkseen kohdassa olevan luukulman alapuolelle, näyttää niiden muoto olevan lähinnä luonnollista, saamatta aikaan ylikorostuneita ilmeitä.
On aika erikoista, että juuri tämän kohdan meikkaaminen jätetään usein pienemmälle huomiolle, vaikka kyseisen kohdan meikkauksen onnistumisella vaikutetaan todella edullisesti kokonaiskuvaan.


Luonnolliset kulmat


Kynällä on helppo tarkistaa, ovatko kulmakarvat oikean pituiset. Kuvan oikeanpuoleinen linjna alkaa sieraimen vierestä ja kulkee silmän sisänurkan, ja toinen linja silmän ulkonurkan tuntumasta.

Keskimmäinen linja kulkee välittömästi pupillin ulkoreunan tuntumasta. Se osoittaa kulmakarvan korkeimman kohdan.

- Jonsku -

Linkit:


Jos tykkäsit julkaisusta, 
jaathan sitä eteenpäin, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.