14.1.2020

Suihkepullojen tilaasäästävä säilytystapa

Naru korvasi seinähyllykön


Suihkepullot narusäilyttimessä
Suihkepullot narusäilyttimessä.

Tänä keskiviikkona "ilmoittauduin" itse Metsärinteen tontun blogivieraaksi, koska halusin tämän idean samaan sarjaan roskapussipiilon ja jääkaapin voiveitsiripustimen kanssa.

Vaikka kotini on välillä ihan sekaisin, pidän huolen siitä, että keittiö ja kylpyhuone ovat puhtaat. Olen myös mieltynyt käyttämään itsesekoittamiani pesuaineliuoksia, joiden parhaiksi säilytysastioiksi ovat osoittautuneet suihkepullot.
 Näin ollen, esimerkiksi kylpyhuoneessa tarvitaan ainakin kolmea erilaista pesuaineliuosta, joista yksi on kalkinpoistoon, yksi peilien pesuun ja yksi muiden pintojen pesuun.

Minulla on aika pieni kylpyhuone, joten seinäkaapin ja allaskaapin lisäksi ei huvittaisi enää täyttää seinäalaa millään tilaavievällä hyllyköllä.
 Siitä syntyi idea tehdä suihkepulloilleni säilytyskaluste narusta.

Kestävää narua ja silmukkasolmuja


Ensimmäinen "narusäilyttimeni" oli juuttinarua, koska pidän luonnonmateriaaleista. Valitettavasti se ei kestänyt, vaan silmukat kuluivat poikki aika nopeasti.
 Nykyinen naru on muurarinnarua, joka ei ole osoittanut vielä puolenvuoden käytön jälkeen minkäänlaista kulumista.

Naruun on tehty lenkkisolmuja n. 12 cm:n välein. Se tuntui olevan hyvä väli tuon tyyppisille suihkepulloille. Tämän narusäilyttimeni olen ripustanyt kylpyhuoneeni seinänaulakkoon. 

 Tällainen voisi olla tilaasäästävä ratkaisu myös siivouskomerossa.
 Entäs vaatekaapissa?  Silmukoihin ripustettaisiin henkarivaatteita allekkain.


-Tse-

Jos tykkäsit julkaisusta, 
jaathan sitä eteenpäin, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.